Ένας All Day Παράδεισος στο Κέντρο της Βάρκιζας δίπλα στη θάλασσα – Τι άλλο να ζητήσει κανείς για το καλοκαίρι;

Μετά το μπάνιο μας επισκεφθήκαμε το Philip στην καρδιά της Βάρκιζας. Είναι ένας all day προορισμός που από το πρωί απολαμβάνεις καφέ και snacks με άρωμα θάλασσας και το μεσημέρι χορταίνεις με pizza , καλτσόνε ή πεινιρλί που βγαίνουν από ξυλόφουρνο και είναι μοναδικά. Δοκιμάσαμε επίσης και τα δροσιστικά smoothies του.

11265012_860585887329980_8203370335326001768_n
Όσο περνάει η ώρα το Philip γεμίζει ακόμη περισσότερο με κάθε είδους θαμώνες. Θα βρεις νεολαία καθώς και οικογένειες. Η τοποθεσία του είναι ιδανική για να φιλοξενήσει κάθε είδους παρέα με τη θέα προς τη θάλασσα να είναι σε απόσταση αναπνοής.

Philip Varkiza All Day Spot
Καθώς η ώρα περνάει τόσο περισσότερο νιώθεις την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα να σε διακατέχει καθώς γίνεται ένα Cocktail Bar με εξαιρετικές συνταγές και εντυπωσιακή παρουσίαση στα ποτήρια του.

Philip Varkiza All Day Spot
Summer Oriented μουσικές περιπλανήσεις μας ταξίδεψαν σε ένα τοπίο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θυμίσει τις μεγαλουπόλεις και ιδιαίτερα την ταλαιπωρημένη Αθήνα που βιώνουμε όλοι καθημερινά.

Οι μουσικές επιλογές αποτελούνται από  jazz, rock, soul, funk, reggae & swing. Όλα τα τραγούδια που άφησαν εποχή σε μία αρμονία καλοκαιρινών ακουσμάτων

Philip Varkiza All Day Spot

Θα το βρεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 14 στη Βάρκιζα

Παρακάτω παραθέτουμε μία Gallery για το πως νιώσαμε εμείς στην επίσκεψη μας στο Philip.

Για περισσότερες φωτογραφίες μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα του Philip στο Facebook