Το Hot Spot της Καλλιθέας έχει όνομα : Point 105

Το Point 105 βρίσκεται στον ήσυχο πεζόδρομο της οδού Μαντζαγριωτάκη στην Καλλιθέα, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες της Αθήνας

Ένα all time classic bistrot  με έντονα “London Oriented” design στοιχεία, που σε κερδίζει από τη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα.

Point 105

 

Δερμάτινοι καναπέδες με old fashioned τραπεζάκια συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία.

Point 105

 

Από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα απαλή μουσική jazz & blues συνοδεύει τα Lunch Break από στελέχη εταιρειών καθώς και φίλων του Point που γνωρίζουν ακριβώς την ποιότητα που μπορεί να προσφέρει ο Chef.

Point 105

Ο κατάλογος  περιέχει κατηγορίες όπως Ορεκτικά , Σαλάτες , Ζυμαρικά , Κυρίως , Πιάτα Ημέρας , Ποικιλίες , Κρέπες , Burger με χειροποίητο μπιφτέκι και 3 γλυκές κατηγορίες.

Θα αποτελούσε μέγιστη παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στις μοναδικές ποικιλίες τσαγιού που προσφέρει το μαγαζί ( Το τσάι με goji berry είναι μοναδική εμπειρία γεύσης )

Point 105
Τσάι με Goji Berry

Φυσικά δε λείπουν τα θεματικά Events και τα Live Performances του Point πάντα στο ύφος που χάραξε το μαγαζί από την αρχή της λειτουργίας του.

Είναι από τα μαγαζιά που με την αύρα τους σε κερδίζουν αμέσως.

Επιλέγουμε το Point για το χώρο , τη μουσική του , το design του , το κρασί του , τα Cocktails του και τα εξαιρετικά του πιάτα.

Διεύθυνση : Μαντζαγριωτάκη 105 , Καλλιθέα

Τηλ Επικοινωνίας : 215.50.55.204

Facebook : Point 105 Bistrot and Cocktail Bar

Tip : Με κάθε καφέ δώρο 1 toast – Πρωινό με καφέ και Χυμό 5 ευρώ – 2 καραφάκια τσίπουρο με 3 μεζέδες 5.5 ευρώ ( Βολιώτικο στυλ ) , Τσίπουρο ή ούζο με μεζέ 2.5 ευρώ